Ολομέτωπη επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου, που έκανε τα δικά της στη Βουλή: «Παραλίγο εξαιτίας σας να βρεθεί η χώρα εκτός ευρώ – Ψηφίζατε μαζί με τον Κασιδιάρη – Το μπούλινγκ σε μένα δεν πιάνει»

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε πάλι τα… δικά της στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης την έβαλε στη θέση της.


Ο υπουργός Υγείας δεν άντεξε το… κρεσέντο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που έριχνε βολές κατά ριπάς και την έβαλε στη θέση της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης της θύμισε ανάμεσα στα άλλα και την στάση της ως πρόεδρο της Βουλής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ψήφισης του κρίσιμου τρίτου μνημονίου.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Παραλίγο εξαιτίας σας να βρεθεί η χώρα εκτός ευρώ. Η κ. Κωνσταντοπούλου καθυστέρησε την ψήφιση του τρίτου μνημονίου. Η κυρία αυτή ήθελε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Έρχεται τώρα με την Ελλάδα στην ΕΕ, με Ταμείο Στήριξης, να μας λέει διάφορα.


Στήριζε τον Ηλία Κασιδιάρη. Ψήφιζε μαζί με τον Κασιδιάρη, Έλεγε ότι δεν θα γίνει ψηφοφορία για το μνημόνιο αν δεν έρθουν να ψηφίσουν από τη φυλακή τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.


Έρχεται και μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας. Ποια; Οι καρδούλες. Σας παρακαλώ κυρία μου. Με καρδούλες πήρατε 3%.

Να σταματήσετε το μπούλινγκ στην κοινοβουλετική ομάδα της ΝΔ.
Το μπούλινγκ σε μένα δεν πιάνει. Όταν με βλέπετε να μαζεύετε τα λόγια σας. Είστε υποκρίτρια.

Αν εμείς εμποδίζουμε τη δικαιοσύνη πηγαίντε σε εκείνον που βίαζε και ήταν πελάτης σας και τον υπερασπιστήκατε. Δεν έχετε γίνει ούτε πάπας της Ρώμης, ούτε πρύτανης. Μια απλή βουλευτής είστε».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *