Οικονόμου σε Ερντογάν για τα tweets στα ελληνικά: Η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου

Την ελληνική γλώσσα επέλεξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να προχωρήσει σε νέες προκλητικές απειλές κατά της Ελλάδας. Ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε στο twitter απειλητικά μηνύματα στα ελληνικά και στα αγγλικά, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η Τουρκία δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και καλεί την Ελλάδα να «συνετιστεί» για να μην «οδηγηθεί σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν».


Οι νέες απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσαν την αντίδραση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου ο οποίος αναφέρθηκε στη δήλωση του στην ελληνική γλώσσα τονίζονταςι πως είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου ενώ επεσήμανε πως «Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές».


Χαρακτηριστικά, η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου αναφέρει πως: «Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές».  

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *