Οικονόμου για Τσίπρα: Σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο

Σφοδρά «βέλη» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας όμως έχει και ένα θλιβερό προνόμιο. Είναι ο μοναδικός πολιτικός που κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, που σπεκουλάρει με την αρρώστια και τον πόνο», δήλωσε ο κ. Οικονόμου με αφορμή τις τοποθετήσεις στις οποίες προέβη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που περιοδεύει στην Κοζάνη.


Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου: «Και στο πέρασμά του από την Κοζάνη ο κ. Τσίπρας ανέδειξε το χάσμα που τον χωρίζει από την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλιμακώνοντας την επίθεση του τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι τα πιο κραταιά συστήματα υγείας στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν πρωτοφανή πίεση και στέλνουν ασθενείς ακόμα και σε άλλες χώρες» και πρόσθεσε:

«Παραβλέπει εσκεμμένα το γεγονός ότι η μια μετά την άλλη κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέτρα ανάλογα με αυτά που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση μας για την ανάσχεση της πανδημίας. Όπως για την πανδημία, έτσι και για την απολιγνιτοποίηση απέφυγε να καταθέσει προτάσεις, απέφυγε να τοποθετηθεί καθαρά. Μετά την “προαιρετική υποχρεωτικότητα” για τους εμβολιασμούς σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για “πράσινο λιγνίτη”».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *