Οικονόμου για μέτρα στήριξης: Υπομονή μέχρι τη ΔΕΘ

«Υπομονή μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς αν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά με φυσικό αέριο, όπως προανήγγειλε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 


«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι κοστολογεί και ζυγίζει τα μέτρα ως προς την αντοχή της οικονομίας και ως προς αποτελεσματικότητά τους. Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα δώσει απαντήσεις και θα ανακοινώσει μέτρα ουσιαστικής στήριξης πάντα μέσα στις αντοχές της οικονομίας μας» ανέφερε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Μ. Χαρακόπουλου περί αλλαγής του εκλογικού νόμου και αύξησης του μπόνους των εδρών απάντησε πως «προχωράμε για τις εκλογές του 2023 με το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το αν θα πάει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις εφόσον κληθεί ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Ό,τι είχαμε να πούμε το έχουμε πει και το έχουμε απαντήσει. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής. Όλα θα γίνουνμέσα από τις θεσμικλες διαδικασίας και αυτοί που πρέπει να κληθούν και να απαντήσουν θα κληθούν και θα απαντήσουν».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις απάντησε πως είναι ένα «χρήσιμο εργαλείο που αποτελούν τη φωτογραφία της στιγμής». «Αξιολογούμε σοβαρά τα ευρήματά τους, αλλά δεν κάνουμε πολιτική με βάση της δημοσκοπήσεις αλλά με βάση τα προβλήματα των πολιτών» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Βλέπουμε με ικανοποίηση ότι η Ν.Δ. εξακολουθεί να είναι πολιτικά κυριάρχη στο πολιτικό σκηνικό και βλέπουμε την υπεροχή του πρωθυπουργού σε όλους τους δείκτες». 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *