Ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αδειάζει Ρουσόπουλο για τα όσα είπε για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών

Σε αποδοκιμασία των δηλώσεων του άλλοτε στενού του συνεργάτη Θοδωρή Ρουσόπουλου αναφορικά με την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός. Πηγή από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, που αφορούν τον τέως υπουργό, δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν προσωπικώς των κ. Ρουσόπουλο. Όπως είναι γνωστό ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δηλώσεις του στο OPEN είπε επί της ουσίας ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος μετά την τραγωδία στα Τέμπη.


Συγκεκριμένα όταν ο βουλευτής ρωτήθηκε εάν ένα μέρος της πρακτικής ανάληψης πολιτικής ευθύνης θα ήταν να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής απάντησε: «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αδειάζει Ρουσόπουλο για τα όσα είπε για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών”