«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δικαιώνει τις επιλογές της κυβέρνησης» τονίζει ο Οικονόμου – Τι απάντησε για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Για δικαίωση των επιλογών της κυβέρνησης με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίζοντας θετική τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην «ομόθυμη», όπως είπε, καταδίκη της ρωσικής εισβολής.


Μάλιστα ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών υπονόησε ότι η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση στη Βουλή ήταν πλήρης για τις εξελίξεις, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εφόσον το ζητήσει κάποιος πολιτικός αρχηγός να τον ενημερώσει και κατ’ ιδίαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι διεθνείς εξελίξεις δικαιώνουν τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης που υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα, διασφαλίζοντας την Πατρίδα και τους ανθρώπους της. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο αναθεωρητισμός συνεχίζει να πληγώνει την Κύπρο και να καραδοκεί στη γειτονιά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου με το βλέμμα στην Τουρκία, ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποια περαιτέρω διεργασία για επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τόνισε ότι «δεν υπάρχει κάτι νεότερο» και πως «ισχύουν απολύτως αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *