Ο Πάυλος Πολάκης επανήλθε…με επίθεση στον Νίκο Χατζηνικολάου – Ένταση και με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Παύλος Πολάκης λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, επανήλθε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αναρτήσεις κατά των δημοσιογράφων.


Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος αντιδρώντας στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στο Twitter πως ο Παύλος Πολάκης «ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Ο Παύλος Πολάκης δεν άργησε να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες και απάντησε με δικό του tweet:

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε».

Ο επίμαχος διάλογος Χατζηνικολάου – Πολάκη:


Η συνέχεια στην δικαιοσύνη, απαντά ο Χατζηνικολάου

Ο κ. Χατζηνικολάου επανήλθε γράφοντας: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!»


Νέα ένταση και με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε σχολιάσει στο Twitter την επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια λέγοντας πως «είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη…είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω και σχολίασε, αφήνοντας να αιωρούνται απειλές για δικαστικές διαμάχες:

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Ο κ. Γεωργιάδης, στη συνέχεια, σχολίασε πως «μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες… Τελικά έκανα λάθος, οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *