Ο Καμμένος ανταπάντησε στα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα»

 

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι άλλοτε κυβερνητικοί εταίροι, ΣΥΡΙΖΑ και Πάνος Καμμένος.


Ο Καμμένος άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, η Κουμουνδούρου μίλησε για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και ο άλλοτε πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα ανταπάντησε με νέα πυρά.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος απάντησε στην Κουμουνδούρου με ανάρτηση στο Twitter, με την οποία… προειδοποιεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο και μηνύματα.

Ο  Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Κατά δήλωσή του, όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.


Όπως γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του, «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *