Ο Δημήτρης Βίτσας αδειάζει Πολάκη στην κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Δημήτρης Βίτσας αδειάζει Πολάκη για την κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε δηλώσεις που έκανε στα «Παραπολιτικά» λέγοντας πως δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει την αντιπαράθεση με τον γνωστό δημοσιογράφο ενώ επισήμανε πως ο Κρητικός βουλευτής θα πρέπει να προσέξει την πολιτική του δράση


Σχολιάζοντας την επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Πήρε απόφαση το αρμόδιο όργανο και ξέρετε ότι εγώ πάντοτε στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων υπακούω, βεβαίως λέω και τη γνώμη μου. Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει ο Παύλος να προσέξει ιδιαίτερα σε ότι αφορά την πολιτική του δράση δηλαδή μετά την απόφαση ακόμα και αν προκλήθηκε δεν υπήρχε λόγος να ανοίξει διαδικασίες με τον κ. Χατζηνικολάου. Ο Παύλος είναι ένας χρήσιμος άνθρωπος γιατί είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον».

Αναφορικά με τη στοχοποίηση των 15 δημοσιογράφων, σημείωσε: «Είναι τεράστιο λάθος. Εγώ μίλησα για το πάθος που έχει ο Πολάκης σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον, αυτό το πάθος όμως δεν μπορεί κάποιος να το συμψηφίσει με το γεγονός ότι έβγαλε στα μανταλάκια 15 δικαστικούς και 15 δημοσιογράφους. Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για το κόμμα μας…».

«Λογικά ο Πολάκης θα έχει μικρή επαφή με το πληκτρολόγιο κατά τη διάρκεια την προεκλογική γιατί πρέπει να τρέξει σε πάρα πολλά χωριά των Χανίων. Μπορεί να είναι χρήσιμος, ας προσπαθήσει να είναι όσο πιο χρήσιμος» συμπλήρωσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *