Ο Χρήστος Σπίρτζης «άδειασε» την Έλενα Ακρίτα για την χυδαία ανάρτηση εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόφσκι: «Εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης οι οικογένειες των πολιτικών»

Η χυδαία ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόσφκι έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο Χρήστος Σπίρτζης αποτελεί το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που «άδειασε» την Έλενα Ακρίτα για την χυδαία ανάρτηση εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Μετά το άδειασμα του Σωκράτη Φάμελλου και του Χρήστου Γιαννούλη, ο Χρήστος Σπίρτζης διαφώνησε μιλώντας στη «Ναυτεμπορική» με την εμπλοκή των οικογενειών των πολιτικών στην πολιτική αντιπαράθεση, ζητώντας επίσης να υπάρξει ένας κώδικας πολιτικών αξιών «που να δείχνει και στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες ότι οι πολιτικοί έχουν αρχές, αξίες και έχουν και μια κόκκινη γραμμή που δεν την ξεπερνούν».

Ερωτηθείς για την ανάρτηση, ο πρώην υπουργός ανέφερε: «Ρωτήστε με ό,τι θέλετε και για όποιον θέλετε, με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων».

«Οποιοδήποτε θέμα αφορά οικογένεια ή συγγενή πολιτικού αντιπάλου, τουλάχιστον δικού μου, ούτε το έκανα, ούτε πρόκειται να το κάνω, δεν θα απαντήσω στο παραμικρό. Δεν πρέπει άλλα ζητήματα που αφορούν τις οικογένειες όποιου πολιτικού να μπαίνουν στο παιχνίδι του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης. Οι πολιτικοί δεν είναι δημοσιογράφοι. Οι πολιτικοί είναι πολιτικοί».


Όπως είπε ο κ. Σπίρτζης, οι πoλιτικοί μπορούν να είναι σκληροί απέναντι στην κυβέρνηση και στις συμπεριφορές πολιτικών ή κομμάτων, αλλά αυτό πρέπει να έχει μία κόκκινη γραμμή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *