Ο Μπογδάνος διέγραψε την Λατινοπούλου η οποία διαφώνησε με τη συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου

Η απόφαση του του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να συμπορευτεί εκλογικά με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου οδήγησε σε ρήξη με την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η κυρία Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram διέψευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, λέγοντας πως δεν υπήρξε απόφαση του συμβουλίου του κόμματος αλλά ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων του. Παράλληλα τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους.


Η ανακοίνωση Μπογδάνου

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της, με κύριο θέμα την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές, αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές, με ψήφους 9-1 και την κα Λατινοπούλου να μειοψηφεί.

Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, έπειτα από τη συμπόρευσή της με την Πατριωτική Ένωση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ένωσης του πατριωτικού χώρου και αντίθεσης στην πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές.


Η ανάρτηση Λατινοπούλου


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *