Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Απλά Μαθήματα Ιστορίας» στη μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια λειτουργίας της «Ελληνικής Αγωγής»

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας της «Ελληνικής Αγωγής» το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:00 προσκαλεί τον κόσμο ο υπουργός Υγείας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης.


Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Γεωργιάδης θα παρουσιάσει και το βιβλίο του: «Απλά Μαθήματα Ιστορίας: Από την Προϊστορία έως και το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέμου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Στην εκδήλωση ο Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Αυτό το Σάββατο στις 18:00 σας περιμένουμε με την Ευγενία Μανωλίδου και την Ελληνική Αγωγή στην γιορτή μας για τα 30 χρόνια λειτουργίας της «Ελληνικής Αγωγής», αναφέρει ο υπουργός Υγείας σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας περιμένουμε όλες και όλους», τονίζει.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:


«Αυτό το Σάββατο στις 18:00 σας περιμένουμε με την Ευγενία Μανωλίδου και την Ελληνική Αγωγή στην γιορτή μας για τα 30 χρόνια λειτουργίας της «Ελληνικής Αγωγής». Εκεί θα παρουσιάσω και το βιβλίο μου: «Απλά Μαθήματα Ιστορίας: Από την Προϊστορία έως και το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέμου». Σας περιμένουμε όλες και όλους».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *