Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων και αποθεώθηκε: «Δείτε την αγάπη του κόσμου όταν καταλαβαίνει ότι εργαζόμαστε σκληρά για να λύνουμε τα προβλήματα του»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας και εκεί αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλη είναι η αγάπη που του έχει ο κόσμος γιατί έχει αποδείξει με εμφατικό τρόπο ότι είναι πάντα δίπλα σε όλους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.
 
Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στους συνταξιούχους, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση και εκείνος είναι δίπλα σε όλους και έχει ως προτεραιότητα το να προσπαθεί λύνει τα προβλήματα στο μέτρο του δυνατού φυσικά και γνώρισε την αποθέωση.
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στο όλο θέμα με ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media και άφησε την εικόνα να μιλήσει τονίζοντας:

«Δείτε τί πραγματικά έγινε σήμερα κάτω από το Υπουργείο Εργασίας. Δείτε την αγάπη του κόσμου όταν καταλαβαίνει ότι εργαζόμαστε σκληρά για να του λύνουμε τα προβλήματα του».
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *