Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε στη θέση του τον αμετανόητο Πολάκη, που συνεχίζει προκλητικά τους «πολακισμούς»

 

Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει προκλητικά τους «πολακισμούς», αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης τον έβαλε στη θέση του και τον «τάπωσε» με τον πιο εύστοχο τρόπο.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αλλάξει μυαλά και δεν λέει να βάλει στην άκρη την γνωστή τακτική του «πολακισμού», της λάσπης και της τοξικότητας,

Και μιλάμε για μια τοξικότητα και έναν απίστευτο «πολακισμό» που έχει υιοθετήσει και ασπάζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι κι αυτός αμετανόητος σαν τον βουλευτή του. Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώθηκε από την ΝΔ στις εκλογές, συνετρίβη με 21 μονάδες διαφορά, έμεινε ακέφαλος μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και παραπαίει.

Ο Παύλος Πολάκης, όμως, αντί να ασχοληθεί με το κόμμα του που παραπατάει, συνεχίζει τους «πολακισμούς» και έτσι έριξε λάσπη κατά του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και του τέως πλέον στελέχου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

O Πολάκης ανέβασε δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με τη συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Ανδρέα Λοβέρδο, στην οποία οι δυο πολιτικοί μίλησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και τους εργαζόμενους και έκανε το προκλητικό και απαράδεκτο σχόλιο: «Ους η Νοβαρτις συνεζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω», μιλώντας φυσικά για μια υπόθεση που η δικαιοσύνη την εξέτασε και δεν βρήκε καμία ευθύνη στους εν λόγω πολιτικούς.


Η τάπα του Άδωνι στον Πολάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε το νέο έπος του Πολάκη να περάσει έτσι. Τον έβαλε στην θέση του με εύστοχο και καυστικό τρόπο.


Ο υπουργός Εργασίας θυμήθηκε ένα περίφημο ποστ που είχε κάνει ο Πολάκης πριν τις εκλογές και έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με 4 – 5 μονάδες και έριξε μεγαλοπρεπή τάπα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε ανάρτησή του με κόσμιο και καυστικό τρόπο.

«Αγαπημένε μου συνάδελφε όταν έχεις κάνει μία τέτοια ανάρτηση όπως εσύ που απλώς αποδεικνύει πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήσουν, θα περίμενε κανείς να έχει βάλει λίγο μυαλό…, αλλά αν είχες μυαλό θα ήσουν αυτός που είσαι;…σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία αν κατέβεις πράγματι για Πρόεδρος του Σύριζα η ενδεχόμενη εκλογή σου θα ήταν πράγματι μεγάλο δώρο για μας…».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *