Νίκος Χαρδαλιάς: Στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη έκανε Πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένεια του

Στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη βρέθηκε για την αλλαγή του χρόνου ο νέος Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα και τη μικρότερη κόρη τους Δήμητρα.


Ο κ. Χαρδαλιάς αντάλλαξε δώρα, ευχές, χαμόγελα και πολλές μεγάλες, ζεστές αγκαλιές με τον 15χρονο Ματθαίο, τη 14χρονη Μαρία που είχε μάλιστα και τα γενέθλιά της, τον Γιώργο και τον Παντελή, τη Μαίρη, τον βενιαμίν του σπιτιού, τον 9χρονο Στέλιο, τις μητέρες, αλλά και τις θείες SOS που έχουν αφιερώσει τον χρόνο και την καθημερινότητά τους στα παιδιά, περιβάλλοντάς τα διαρκώς με στοργή και φροντίδα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Περιφερειάρχης Αττικής έπαιξε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για το σχολείο και για τα ενδιαφέροντά τους και όλοι μαζί έκοψαν τη βασιλόπιτα, σε μία κίνηση που κινήθηκε πέρα από τα «όρια» μιας τυπικής επίσκεψης, χωρίς να λείπουν και οι αναμνηστικές σέλφι.

«Η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά στο πιο ζεστό σπίτι και κοντά στις μοναδικές αγκαλιές των παιδιών της μεγάλης οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS. Αλλαγή του χρόνου, λοιπόν, μαζί με τα παιδιά και με τη Γιώτα και την μικρή μας κόρη. Σας στέλνουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2024!», έγραψε σε σχετική ανάρτηση του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής υποδέχθηκαν στη Βάρη -όπου πλέον λειτουργούν πέντε σπίτια, φιλοξενώντας συνολικά 23 παιδιά- οι άνθρωποι που αποτελούν την «ψυχή» των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας και Φίλων Λεμονής, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Περιφερειάρχης επιλέγει να κάνει την αλλαγή του χρόνου στο Παιδικό Χωριό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *