Νίκος Χαρδαλιάς: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα

Με ανάρτησή του στο Twirter ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την στήριξή του στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής. Αναφέρει μάλιστα χαρτακτηριστικά «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».


Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του πως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.


Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει»!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *