Νέες απειλές Ακάρ κατα της Ελλάδας

Απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Χουλουσί Ακάρ, κάνοντας λόγο για «διαρκή ψέματα» της Αθήνας


«Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έρχεται για συνομιλίες, δεν κάθεται στο τραπέζι, δεν ακούει, λέει συνέχεια ψέματα. Κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα. Έχουμε βαρεθεί να το αποδεικνύουμε ότι είναι ψέμα» δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

«Όμως τα λάθη της ελληνικής κυβέρνησης πλέον τα βλέπουν κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι, ακαδημαϊκοί, ορισμένα στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης και Έλληνες που έχουν κοινή λογική» συνέχισε.

Παράλληλα, ο Χουλουσί Ακάρ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε δίκιο, και είμαστε δυνατοί επειδή έχουμε δίκιο. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι για να συνομιλήσουμε. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για να μην επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας, της Τουρκίας και των 85 εκατομμυρίων πολιτών μας, ούτε τα δικαιώματα των Κυπρίων αδελφών μας και να μην επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *