Νέα Δημοκρατία: Νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για τις ομοφοβικές και σεξιστικές αναρτήσεις του Μιθριδάτη

Επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της υποψηφιότητας του Μιθριδάτη ο οποίος έχει κάνει πλήθος σεξιστικών αναρτήσεων στο Twitter. Η ΝΔ αναφέρει τα εξής:


«Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές “στερεοτυπίλες”» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και σημειώνει «ο τομέας δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;»

Τι λέει ο Μιθριδάτης

Ο Μιθριδάτης με ανάρτησή του στο Twitter επιχειρεί να απαντήσει σε όσα του προσάπτει η Νέα Δημοκρατία για ομοφοβικές και σεξιστικές αναφορές. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει στην ανάρτηση που έκανε πως είναι «είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» λέει συγκεκριμένα.


Συρεγγέλα: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας θυσιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στον βωμό των ψήφων


Στο θέμα αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της και  η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. «Για μία ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θυσιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στον βωμό των ψήφων. Οι δηλώσεις στο παρελθόν του Μιθριδάτη είναι απόλυτα καταδικαστέες και όλες αυτές οι σεξιστικές συμπεριφορές και σαφώς θα πρέπει να καταδικάζονται από όλες και από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *