ΝΔ για υπόθεση Καλογρίτσα: «Πόσο θα συνεχίσει ο κ.Τσίπρας να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για τις σακούλες με τα μαύρα»

Η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση του Χρήστου Καλογρίτσα.


Το κυβερνών κόμμα τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαντήσεις για την υπόθεση Καλογρίτσα και αναρωτήθηκε για πόσο θα συνεχίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα για τις σακούλες με τα μαύρα που πήγαιναν στο κόμμα του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαντήσεις» τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στην υπόθεση Καλογρίτσα.


«Μπορεί ο λαλίστατος, κατά τα λοιπά, κ. Τσίπρας να συνεχίζει τη 12ήμερη αφωνία του για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τις σακούλες με τα μαύρα που πήγαιναν στο κόμμα του, αλλά για πόσο θα συνεχίσει να “πετάει τη μπάλα στην εξέδρα;”» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και αναφέρεται σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση».


Και η ΝΔ καταλήγει:


«Έτσι, ίσως μάθουμε για τις βαλίτσες και τους φακέλους που έφευγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστη είναι αυτή η υπόθεση για τον κ. Τσίπρα αλλά δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαιτούμενες απαντήσεις».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *