Να τον εμπιστευτούν «για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» κάλεσε από την Κρήτη ο Τσίπρας

«Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, και οι πολίτες τα προβλήματα τα βιώνουν έντονα και μάλιστα όταν γνωρίζοντας δυστυχώς, ότι πάνω που καταφέραμε ως κυβέρνηση να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, αφήνοντας τα ταμεία γεμάτα με 37 δισ. ευρώ, ήρθε μία κυβέρνηση που ξεκίνησε πάλι το γνωστό χιλιοπαιγμένο για τη χώρα έργο αυτό που μας οδήγησε στη χρεοκοπία με τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου, με τα golden Boys στους οργανισμούς στις ΔΕΚΟ τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, με τις ιδιωτικοποιήσεις σε κρίσιμους οργανισμούς όπως η ΔΕΗ στην περίοδο της κρίσης και τα πληρώνει πάλι τα σπασμένα ο ελληνικός λαός».


Με αυτά τα λόγια από την Επισκοπή Ρεθύμνου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες να βρεθούν στα εκλογικά κέντρα την ερχόμενη Κυριακή σε όλη την Ελλάδα σε πολλά σημεία σε όλους τους νομούς, σε χωριά και σε πόλεις για να ενισχύσουν όπως είπε: «…την εσωκομματική μας Δημοκρατία, να ενισχύσετε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με αυτό τον τρόπο να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αλλαγής πολιτικής αλλαγής, που έχει ανάγκη ο τόπος… Δεν σας καλούμε την Κυριακή που έρχεται να ενισχύσετε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας καλούμε να δώσετε μήνυμα ότι η νίκη έρχεται στις επόμενες εθνικές εκλογές και ότι αυτές πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να τον εμπιστευτούν οι Έλληνες και να δώσουν την ευκαιρία όπως είπε να αναλάβει «το δύσκολο έργο να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά αλλά θα το κάνουμε με δικαιοσύνη με εντιμότητα, θα παλέψουμε πάλι για να βρεθούμε δίπλα αυτή τη φορά πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη εμπειρία τους ανθρώπους που θέλουμε να στηρίξουμε». Στον πολιτικό διάλογο που είχε με τους παρευρισκόμενους ενημέρωσε για τις πέντε δεσμεύσεις του κόμματός του οι οποίες αφορούν στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, με ουσιαστικά μέτρα, τη στήριξη της εργασίας των αγροτών των κτηνοτρόφων και των μικρομεσαίων, της νέας γενιάς, στη στήριξη επίσης του κοινωνικού κράτους με Εθνικό Σύστημα Υγείας και στήριξη των συνταξιούχων».

Όπως ανέφερε, κάποιοι θεωρούν ότι αυτά είναι πολλά, εμείς λέμε όμως είπε «αυτά είναι τα ελάχιστα και μπορούν να γίνουν πράξη, αν μία κυβέρνηση αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με εντιμότητα και με δικαιοσύνη, αν μία κυβέρνηση σταματήσει, κόψει τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και στηρίξει την κοινωνία, στηρίξει τους ανθρώπους του μόχθου, στηρίξει τους ανθρώπους της δουλειάς».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *