Ν. Ρωμανός: Νομιμότητα παντού και αύξηση των εισοδημάτων για όλους, τα μηνύματα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

«To μήνυμα της ΔΕΘ ήταν ξεκάθαρο. Ήταν νομιμότητα παντού, ήταν ουσιαστικά ότι προχωράμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που ξεκίνησαν από την προηγούμενη τετραετία. Είναι πάρα πολλά αυτά που ειπώθηκαν και νομίζω, ότι για πρώτη φορά, μετά από χρόνια που ακούμε συνέχεια για καλάθι παροχών, πλέον έχουμε καλάθι μεταρρυθμίσεων και καλάθι αλλαγών», τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Συνδέσεις».


Σε ό,τι αφορά την κριτική που άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης σχετικά με την ένταξη της ΕΜΥ στην πολιτική προστασία, ο κ. Ρωμανός έθεσε το ερώτημα γιατί το πρώτο σχόλιο που έκανε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ ήταν για αυτό το θέμα, ενώ αντίθετα δεν αναφέρθηκε σε μια σειρά από άλλα ζητήματα που τέθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη, ρωτώντας τον (σ.σ. τον κ. Καλπάκη) αν διαφωνεί με το «ξεπάγωμα» των τριετιών, την επιστροφή των 2.500 αστυνομικών σε αστυνομικά τμήματα, τα μέτρα για το Airbnb, την αύξηση των συντάξεων, τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού κλπ.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις, αξιοποιούμε πολύ καλύτερα, πολύ πιο άμεσα, πολύ πιο αποτελεσματικά, όλη τη βοήθεια των επιστημόνων στο κομμάτι της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός για την ένταξη της ΕΜΥ στην πολιτική προστασία.

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε: «Επειδή άκουσα κάτι πολύ μεγάλους πανηγυρισμούς χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό των ανθρώπων που πήγαν να ψηφίσουν, θα μου επιτρέψετε να μην τους συμμεριστώ σε αυτόν τον βαθμό, παρότι προφανώς είναι θετικό, και οι ανοιχτές διαδικασίες και το να πηγαίνει ο κόσμος. Θυμίζω ότι στον κ. Ανδρουλάκη αν δεν κάνω λάθος ψήφισαν, παραπάνω άνθρωποι απ’ ότι πήγαν χθες να ψηφίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένα κόμμα που στις προηγούμενες εκλογές, πήρε ένα χαμηλά διψήφιο αριθμό. Απλά σημειώνω μια υπερβολή που άκουσα. Επίσης, στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές με μοναδικό υποψήφιο τον κ. Τσίπρα, επίσης το νούμερο ήταν μεγαλύτερο από χθες. Να τελεσφορήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ. Και να ακούσουμε πολύ σύντομα, συγκεκριμένες προτάσεις, να ξέρουμε τι προτείνει ο καθένας και να αρχίσει ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *