Μύλος στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωση Κασσελάκη – Υπέρ του ο Κουρουμπλής

Με την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά» συντάχθηκε την Τετάρτη (8/5) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος διαφώνησε με τις αποστάσεις που πήραν νωρίτερα τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης όσο και ο Γιώργος Βασιλειάδης.


«Η ιστορία των Τεμπών είναι κάτι ιδιαίτερο, χάθηκαν νέα παιδιά. Δεν ξέρω τι λεει ο κ. Σπίρτζης, αν ήταν το δικό του παιδί δεν θα αντιδρούσε έτσι ο κ.Σπίρτζης. Εγώ τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την προσυπογράφω, οι παραλείψεις των υπουργών σκότωσαν τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά FM ο κ. Κουρουμπλής.

Στην ερώτηση, δε, αν με την ίδια λογική οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαψαν τον κόσμο στο Μάτι, ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος το 2021 είχε διαγραφεί από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή είχε χαρακτηρίσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ, απάντησε «είναι διαφορετικά ζητήματα.

Εμείς θέλουμε να τονίσουμε τις παραλείψεις και σε τελική ανάλυση εγώ συμφωνώ με κάθε άνθρωπο και για εκείνους τους συγγενείς και εκείνους τους γονείς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή και για αυτούς και για την κυβέρνηση από εκεί και πέρα κρίθηκε και αυτό το ζήτημα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *