Μύδροι Άδωνι Γεωργιάδη για το δημοσίευμα του Βήματος: «Η πιο χυδαία διαστρέβλωση της αλήθειας που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξεπέλυσε βολές κατά ριπάς εναντίον του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας το Βήμα, που ανέφερε ότι ήταν προϊόν μοντάζ συνομιλίες του μοιραίου σταθμάρχη στην τραγωδία τωβν Τεμπρών και ότι η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου προς την υποτιθέμενη «λάθος πορεία» δεν αφορούσε τη μοιραία αμαξοστοιχία – όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε μονταρισμένο ηχητικό ντοκουμέντο – αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά!


Δηλαδή επρόκειτο για συρραφή συνομιλιών του σταθμάρχη με δυο διαφορετικά τρένα.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε ανάρτησή του για την πιο «χυδαία διαστρέβλωση της αλήθειας που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια» και τόνισε ότι η εφημερίδα πρέπει να καταλάβει το λάθος της και να ζητήσει συγγνώμη από την κοινή γνώμη που την παραπλάνησε.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ποστ που έκανε:

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος @tovimagr αποτελεί την πιο χυδαία διαστρέβλωση της Αλήθειας που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια.


Ειλικρινά πιστεύω ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και θα ζητήσουν Συγγνώμη όχι από εμάς, αλλά από την Κοινή Γνώμη που παραπλάνησαν.


Εάν δεν το κάνουν κάτι άλλο συμβαίνει και κάποια άλλα προφανώς συμφέροντα εξυπηρετούν και θα είναι κρίμα για την ιστορία αυτής της εφημερίδας.

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κάνει κι άλλη ανάρτηση για το όλο θέμα τονίζοντας ότι ο σταθμάρχης είχε αναλάβει την ευθύνη του για την τραγωδία στα Τέμπη/

Αναλυτικά ο υπουργός Υγείας τόνισε:

Το πιο εξοργιστικό στην δήθεν «αποκάλυψη» του Βήματος είναι ότι προσπαθεί να πει ότι η Κυβέρνηση είχε συμφέρον και προσπάθησε να κατευθύνει τις εντυπώσεις προς το ανθρώπινο λάθος…την ίδια ακριβώς στιγμή όμως ο Σταθμάρχης είχε ομολογήσει το ανθρώπινο λάθος του! Έχουμε δηλ μία Κυβέρνηση υποτίθεται που προσπαθεί να αποδείξει κάτι για το οποίο ήδη ο υπεύθυνος είχε αναλάβει την ευθύνη.


Εδώ δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με απλή συνωμοσιολογία αλλά με παραλογισμό. Όσον αφορά την σύνδεση 717 συμβάσεως και δυστυχήματος, δηλ ένα αιώνα και που τα τρένα ταξίδευαν χωρίς τέτοια ηλεκτρονικά συστήματα ήταν επικίνδυνα; Είναι όλο παράλογο. Πάνω στην τραγωδία και τον ανθρώπινο αβάσταχτο πόνο των συγγενών παίζονται πολιτικά παιχνίδια απλά το Βήμα πέρασε το παιχνίδι αυτό σε άλλη πίστα δυστυχώς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *