«Μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ» απαντά για τους «τζαμπατζήδες» ο Οικονόμου! «Με στοχοποιούν όταν χρωστάνε τα… κέρατα τους;»

Απάντηση στη δήλωση περί «τζαμπατζήδων» και της ΔΕΗ που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ».


 «Πρόκειται για μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής. Απομονώθηκε μία φράση μου, εγώ είπα ότι “υπάρχει το κοινωνικό τιμολόγιο, πρέπει η κυβέρνηση να βρεθεί πάνω από αυτούς που έχουν αδυναμία και μην κόβεται το ρεύμα εάν έχουν πρόβλημα και πραγματική ανάγκη. Και είπα ότι να μη κρύβονται πίσω από τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη κάποιοι που μπορούν να πληρώσουν και δεν το κάνουν. Το ρεύμα δεν μπορεί να είναι δωρεάν και γι αυτόν που δεν μπορεί να το πληρώσει υπάρχει κοινωνική πολιτική που μπορεί να τον στηρίξει», είπε ο κ. Οικονόμου

 «Από αυτό το πράγμα, πιάσανε ένα κομμάτι, τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν λυσσάξει από χτες το πρωί με επιθέσεις επί επιθέσεων -και προσωπικές απειλές- για να πούνε τι; Ότι εμείς λέμε «όχι» στους αδύναμους ανθρώπους. Ίσα – ίσα λέμε «ναι στους αδύναμους ανθρώπους και έρχεται ο Τσίπρας ο ευαίσθητος ο οποίος το 2017 έκοψε σε 230.000 συμπολίτες μας το ρεύμα, το 2018 σε άλλους 220.000 να καταθέσει -ο υποκριτής πολιτικός- τροπολογία» τόνισε.

Παράλληλα εξαπέλυσε πυρά και κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καταγγέλλω και τον κ. Νικολαΐδη προσωπικά που είπε πως εγώ χρωστάω. Δεν έχω χρέος! Έχω το δάνειό μου που είναι ενήμερο κάθε μήνα, το πληρώνω κάθε μήνα. Δηλαδή επειδή έχω ένα δάνειο θα πρέπει να με στοχοποιήσουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Κάνει αντιπολίτευση ο κ. Νικολαΐδης στο πρόσωπό μου την ώρα που όλη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει τα κέρατά της;»

Δείτε όσα είπε στο OPEN


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *