Μητσοτάκης στο Υπουργείο Υγείας: Μεικτά πληρώματα στο ΕΚΑΒ με μέλη του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής και Στρατού – Σήμερα η ΠΝΠ

 

Το μεγαλόπνοο πλάνο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πλήρη αναβάθμιση του ΕΣΥ, αλλά και του ΕΚΑΒ προχωράει με ταχύτατα βήματα. Στη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υγείας, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αποφασίστηκε επίσημα η ίδρυση μεικτών πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, ώστε αυτά να μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα – ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές – με την συνδρομή εξειδικευμένου προσωπικού τόσο από τις Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και από την Πυροσβεστική.


Η απόφαση αυτή βέβαια, δεν είναι σημερινή. Είχε προαναγγελθεί στο προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας αποφασίστηκα να γίνει ακόμα και σήμερα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα μεικτά πληρώματα ΕΚΑΒ, πυροσβεστικής, στρατού.

«Το στοίχημα της Υγείας θα το κερδίσουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «οι πολίτες πρέπει να δουν άμεσα το έργο της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας με τη στήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης», αλλά και ειδικότερα και την κτιριακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας όλης της χώρας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *