Μητσοτάκης και Σαμαράς μαζί σε μεζεδοπωλείο στην Καλαμάτα – Μήνυμα ενότητας από Μητσοτάκη-Σαμαρά-Καραμανλή

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε η κοινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά από την Καλαμάτα, ακριβώς 30 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.


Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στην Καλαμάτα σήμερα, Παρασκευή, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια μίλησαν στην υπογραφή της σύμβασης για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της πόλης.

Ο νυν και ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συνέφαγαν στο μεζεδοπωλείο «Θίασος», κοντά στην Υπαπαντή, για πάνω από μία ώρα και αναχώρησαν μετά τις 4 το απόγευμα.

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν συναντηθεί τον Μάρτιο και είχαν έναν σύντομο διάλογο στα εγκαίνια στη Νέα Μάκρη του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Τα μηνύματα ενότητας αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς στις 9 Μαΐου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την ημέρα της Ευρώπης θα παραστούν και θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής.


Μάλιστα, ο Κ. Καραμανλής αναμένεται να βρίσκεται στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη, όταν θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, στις 17 Μαΐου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *