Μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές χωρίς πόλωση απηύθυναν Θ. Πλεύρης, Ν. Παππάς και Μ. Κατρίνης

Το μήνυμα να οδηγηθεί το πολιτικό σύστημα στις ευρωεκλογές χωρίς πόλωση απηύθυναν, από το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.


Ο κ. Πλεύρης κάλεσε το εκλογικό Σώμα να προσέλθει στην κάλπη των ευρωεκλογών μαζικά και να μην αντιμετωπίσει την εκλογή του Ιουνίου σαν μία χαλαρή εκλογή. Όπως τόνισε, οι ευρωεκλογές έχουν πολύ μεγάλη σημασία τόσο για τη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου όσο και για τα μηνύματα που δίνουν. «Να είναι ψήφος συνειδητή» είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Με το σύνθημα «στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης, κράτος δικαίου, ακρίβεια και την πολιτική αλλαγή» απάντησε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παππάς στο ερώτημα για το διακύβευμα των ευρωεκλογών.

Όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά να πρωταγωνιστήσουν ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα κάλεσε τα νέα παιδιά ο κ. Κατρίνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συμμετοχή των νέων στις ευρωεκλογές θα αποτελέσει μία καλή αφετηρία για να υπάρξει αλλαγή συσχετισμών στη χώρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *