Μήνυμα επιστροφής έστειλε στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Καλοδεχούμενοι όσοι θέλουν να γυρίσουν»

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε από τη Θεσσαλονίκη μήνυμα επιστροφής στους αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με στελέχη.

Όπως ανέφερε η voria.gr ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν έξω από τα γραφεία και τις οργανώσεις και να συνομιλούν με την κοινωνία, ενώ εκεί έστειλε και το μήνυμα στους αντιφορονούντες και τόνισε πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι έφυγαν από το κόμμα και θέλουν να επιστρέψουν.

Επίσης αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί προεδρικό γραφείο στην συμπρωτεύουσα, το οποίο μάλιστα είπε ότι θα το επισκέπτεται συχνά.

Μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος και την επόμενη μέρα.

MYCONIAN COLLECTION

Απαντώντας σε ερώτηση της Voria.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τις Νομαρχιακές μας, τις οργανώσεις των μελών. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά».

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *