«Μικρότητα του ΣΥΡΙΖΑ» λέει για το «όχι» στο νομοσχέδιο για την Υγεία ο Πλεύρης

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σχολιάζοντας τη στάση που τήρησε η αξιωματική αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο για την Υγεία, έκανε λόγο για «μικρότητα», εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, διότι αν και αναγνωρίζει ότι πρέπει να υπάρξει θεσμικό πλαίσιο για την ανακουφιστική φροντίδα, δεν το ψηφίζει γιατί, όπως ισχυρίζεται, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα την υλοποιήσει αυτή την πολιτική.


«Έχετε δει σε νομοσχέδια να αναφέρονται που θα υπάρξουν δομές; Εμείς θεσμοθετούμε την ανακουφιστική φροντίδα. Μιλάτε για προϋπολογισμό, αλλά προϋπολογισμό σε κάτι που μέχρι σήμερα δεν ήταν νομοθετημένο, το έχετε δει;», είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε πως προφανώς όταν θα συναφθούν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ για την ανακουφιστική φροντίδα, θα υπάρξει και η μεταφορά κονδυλίων.

«Πείτε το ευθέως. Δεν θέλετε να ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει την ανακουφιστική φροντίδα. Γιατί, επειδή έχουμε φτάσει στο τελευταίο διάστημα πριν τις εκλογές, δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει κάτι το οποίο θεωρεί σωστό», είπε ο κ. Πλεύρης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *