«Μετωπική επίθεση» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Γεωργούλη

Με σκληρό λόγο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει «εκπρόσωπο της μιζέριας και του γκρίζου», αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Ας ξανασκεφτεί πόσο κακό έκανε τελικά το δηλητήριο που σκόρπισε όλα αυτά τα χρόνια, με αφορμή και το «μπούμερανγκ» της τελευταίας υπόθεσης του Ευρωβουλευτή του. Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να γενικεύσουμε προσωπικές συμπεριφορές», δήλωσε χθες ο Πρωθυπουργός από την Κέρκυρα.

«Ας αναλογιστούν, όμως, οι αντίπαλοί μας πόσο εύκολη είχαν εκείνοι τη λάσπη. Κυρίως, ας απαντήσουν σε ένα πολύ απλό ερώτημα: Πώς γίνεται να διαγράφουν από τις τάξεις τους τον κ. Γεωργούλη μόλις καταγγέλθηκε και να κρατούν στα ψηφοδέλτιά τους τον κ. Παππά που καταδικάστηκε με ψήφους 13-0 στο Ειδικό Δικαστήριο;» διερωτήθηκε.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε προσωπικά στον προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας αιχμές και λέγοντας ότι είναι «εκπρόσωπος του γκρίζου και της κακομοιριάς». Επιπλέον, τον κατηγόρησε ότι «ανεμίζει την παντιέρα του διχασμού».

«Άλλοτε απέχοντας από το συνταγματικό τόξο και, δυστυχώς, κλείνοντας ακόμα και το μάτι στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, και άλλοτε ξεθάβοντας συνθήματα, όπως «Ή εμείς ή αυτοί», και απειλώντας κάθε τόσο πως τάχα θα είναι αλλιώς η δεύτερη φορά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.


«Τους λέμε, εδώ από την Κέρκυρα: Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά ισχυρή δεύτερη εντολή στην προκοπή. Είναι καιρός να αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να συμμαχεί με τον οποιονδήποτε μήπως και βλάψει τη ΝΔ», τόνισε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *