«Μέσα στην πολιτική του φτώχεια λέει όποιο ψέμα του περάσει από το μυαλό» απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοδωρικάκος

Στο απάνθρωπο περιστατικό με τους 92 μετανάστες που αφέθηκαν γυμνοί στην ελληνική όχθη του Έβρου από την τουρκική στρατοχωροφυλακή αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας πως έχει ήδη ενημερώσει την αρμόδια Επίτροπο και πρόκειται να καταγγείλει επισήμως την Τουρκία και στους 27 ομολόγους του στην Ε.Ε.


Σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε πως η Ελληνική Αστυνομία κινήθηκε με επαγγελματισμό και τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη ώστε να αποδοθούν σε όλους οι ποινές που προβλέπονται.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε επίσης την Αξιωματική Αντιπολίτευση για διασπορά fake news μέσα στην απόγνωση της πολιτικής τους φτώχειας και για ναζιστική συμπεριφορά, καθώς όπως είπε, ήταν χαρακτηριστικό των ναζί να γενικεύουν για ένα μεμονωμένο συμβάν συνδέοντάς το με ολόκληρες ομάδες.

«Μέσα στην πολιτική του φτώχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όποιο ψέμα του περάσει από το μυαλό. Μόνο οι ναζί έπαιρναν ένα παράδειγμα και γενίκευαν σε μια ολόκληρη κοινωνική ή εθνική ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε ούτε την πολιτική ταυτότητα, ούτε την ιδεολογία, ούτε τίποτα. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει απαρέγκλιτα για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα» τόνισε ο Υπουργός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *