Με την Διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συναντήθηκε ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης

Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με το νέο υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ Άδωνι Γεωργιάδη, λίγες μόνο μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.


Η συνάντηση αποτελεί επιστέγασμα των διαχρονικά καλών σχέσεων που έχει ο κ. Γεωργιάδης με την ΚΕΕΕ, καθώς ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι, και από το νέο του θεσμικό ρόλο, θα είναι δίπλα στην επιμελητηριακή κοινότητα. Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν, ήταν είναι η αύξηση στον κατώτατο μισθό αλλά και η εφαρμογή της κάρτας εργασίας.

Την ΚΕΕΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Α’ αντιπρόεδρος, κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Δ’ αντιπρόεδρος, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο γενικός γραμματέας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, κ Εμμανουήλ Αλιφιεράκης.

«Η συνάντηση με το νέο υπουργό Εργασίας και διαχρονικά καλό φίλο των Επιμελητηρίων, κ. Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα. Ετέθησαν τα ζητήματα τα οποία απασχολούν την επιμελητηριακή κοινότητα και εκκινήσαμε ένα γόνιμο διάλογο προς όφελος των ελληνικών επιχειρήσεων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η ΚΕΕΕ ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας συνομιλεί με τις αρμόδιες αρχές και εκπροσωπεί τα Επιμελητήρια όλης της χώρας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *