«Μας δημιουργεί προβλήματα αλλά όχι στις εκλογές» λέει για Καϊλή ο Λοβέρδος – Τι απαντά για «Δούρειο Ίππο»

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε ως απολύτως μη αναμενόμενο το θέμα της εμπλοκής της Εύας Καϊλή στην υπόθεση διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου. 


Σε ερώτηση για τη δήλωση Ανδρουλάκη περί Δούρειου Ίππου της ΝΔ για την  Καϊλή, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε ότι «αυτή είναι μια δική του αποστροφή, στηριγμένη σε γεγονότα τα οποία επικαλείται και σε ενημέρωση που είχε δώσει στους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως είπε χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο. Κάνει μια παρέμβαση. Δίνει μια εξήγηση ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εάν την σχολιάσω, όπως μου ζητάτε και μία λέξη μου να ερμηνευθεί, θα μετατραπεί ένα τέτοιο οδυνηρό θέμα με τεράστια πολιτική διάσταση σε εσωκομματικό».

«Εμείς έχουμε ένα θέμα μεγάλο μπροστά μας ως κόμμα, αλλά προς ώρας αυτό μας δημιουργεί προβλήματα. Στις εκλογές δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί θα δώσουμε λυσσώδη αγώνα όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Για την ώρα ετεροκαθορίζεται η ατζέντα μας. Άλλα θέματα είχαμε να συζητήσουμε στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή» σημείωσε.

Επανερχόμενος στην υπόθεση Καϊλή ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για πάρα πολλούς «υποκριτές που σηκώνοντας το δάχτυλο, την πλησίασαν, την κανάκευσαν και την  φλέρταραν».

«Αυτό το πράγμα εγώ δεν το ανέχομαι. Εγώ είμαι αυστηρός. Είπα πρώτος ότι έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν σοκαριστικό και το επανέλαβα με άλλες λέξεις. Τους ξέρω και ξέρω και στους πολιτικούς τους χώρους και είναι παντού, όπως τόνισε, απαντώντας στην ερώτηση εάν είναι και εντός του ΠΑΣΟΚ.


Δείτε όσα είπε στην ΕΡΤ


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *