Μαρία Συρεγγέλα: Απαραίτητο να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους φορείς της κοινωνίας για τα δικαιώματα όλων των παιδιών

«Είναι απαραίτητο να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα όλων των παιδιών», δήλωσε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, κατά την επίσκεψη της στο Χαμόγελο του Παιδιού.


Η κυρία Συρεγγέλα ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» και στο Επιχειρησιακό Κέντρο από όπου συντονίζεται η λειτουργία της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056, της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και της Ευρωπαϊκής Γραμμής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111.

Η Γραμματέας συζήτησε με τον Πρόεδρο για τις δράσεις του Οργανισμού, ενώ επισκέφθηκε το εθελοντικό δημιουργικό εργαστήρι και το Κοινωνικό Πολυιατρείο, επισημαίνοντας ότι «το Χαμόγελο του Παιδιού από το 1995 έχει προσφέρει σπουδαίο έργο και βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί όλο το 24ωρο πανελλαδικά».

Στη συνέχεια, η κυρία Συρεγγέλα επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ειδικού Λυκείου Ιλίου στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, όπου ψώνισε χειροποίητα γούρια δημιουργίες των παιδιών. Οι μαθητές τής έψαλαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν μαζί της για ζητήματα καθημερινότητας του σχολείου τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *