Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή Τζάκρη και Παφίλης: «Δεκανίκι της ΝΔ το ΚΚΕ» – «Εσείς είστε δεκανίκι» – Η καυστική ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη

 

«Σκοτωμός» έγινε στη Βουλή ανάμεσα στη Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με αφορμή την πρόταση του Περισσού για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη.


Στη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής που θα διερευνήσει τα αίτια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη η Θεοδώρα Τζάκρη φέρεται να αποκάλεσε το ΚΚΕ «δεκανίκι της κυβέρνησης», προκαλώντας την έκρηξη του Θανάση Παφίλη.

«Δεκανίκι της ΝΔ είστε εσείς, που ψηφίσατε τόσα νομοσχέδια της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο. Φοβάστε μη βγουν και οι δικές σας ευθύνες», φέρεται να απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Καλά, μην κάνετε έτσι, δεν σας είπε και 5η φάλαγγα», προφανώς αναφερόμενη στην επίμαχη φράση που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *