Μ. Συρεγγέλα: Θέλουμε περισσότερες γυναίκες σε θέσεις λήψης αποφάσεων

Στην απονομή βραβείων του μη κερδοσκοπικού σωματείου WISTA Hellas, βρέθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου η Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.


Παράλληλα με την απονομή βραβείων εορτάστηκαν και τα 30 χρόνια δράσης της WISTA Hellas, η οποία με τη δράση της στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών και στην ίση εκπροσώπηση των φύλων στο χώρο της Ναυτιλίας.

Η νεοεκλεγείσα Γραμματέας απένειμε το βραβείο «Leadership Award» στην Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Μελίνα Τραυλού, η οποία διακρίνεται τόσο για το έργο της στη Ναυτιλία όσο και για την περιβαλλοντική και κοινωνική της δράση.

Η κ.Συρεγγέλα ευχαρίστησε τη WISTA Hellas και την Πρόεδρό της κ.Έλπη Πετράκη για την πρόσκληση και επεσήμανε τη σπουδαιότητα του να βρίσκονται όλο και περισσότερες γυναίκες σε θέσεις λήψης αποφάσεων στον ανδροκρατούμενο κλάδο της Ναυτιλίας.

Τόνισε, επίσης, πως «η δημιουργία ευκαιριών για οικονομική και κοινωνική εξέλιξη κάθε γυναίκας είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό φανερώνεται στις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *