Κυριάκος Μητσοτάκης: Βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ – «Συγκινητικό να βραβεύω έναν άνθρωπο που έφερε την χώρα μας στην κορυφή της Ευρώπης»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τον άθλο της κατάκτησης του Euro 2004.


Η βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε στο πλαίσιο των «Gazzetta Awards» που διεξάγονται στο Μέγαρο Μουσικής.

«Τώρα που πήρα το βραβείο, έδωσα ευχή στον πρωθυπουργό να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όπως εμείς στην Πορτογαλία το 2004. Οταν είσαι κάπου υπεύθυνος, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Γνώρισα την αδερφή σας, Ντόρα Μπακογιάννη και περασαμε ωραίες στιγμές» είπε ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Συγκινητικό να βραβεύω εναν ανθρωπο που έφερε την χώρα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα στιγμή θέλω να ευχηθώ τα γήπεδα να ανοίξουν από άλλους κανόνες, με τη βοηθεια όλων των θεσμών.

Να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα, να προσφέρουμε ασφάλεια όπως αρμόζει σε κάθε ευρωπαικό πρωτάθλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *