Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαζί με την κόρη του Δάφνη στην Τήνο – Το ξεχωριστό μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον Δεκαπενταύγουστο και το μέλλον

 

Μαζί με την κόρη του Δάφνη ήταν σήμερα (15.8.2023) στην Τήνο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τιμήσει τις εκδηλώσεις  στο νησί για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την επέτειο του τορπιλισμού του μυθικού πολεμικού πλοίου μας, της «Έλλης» από τους Ιταλούς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου το 1940.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Τήνο για να τιμήσει τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και να επισκεφτεί την ιστορική εκκλησία της Παναγίας και είχε μαζί του και τη κόρη του Δάφνη.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν την εκκλησία και ακολούθησαν και τη μεγάλη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τη σημασία της σημερινής εορτής, αλλά και το «αύριο» της Ελλάδας.

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα, που είναι συνυφασμένη με τη σημερινή ημέρα».


Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια τόνισε ότι «σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *