Κυριάκος Μητσοτάκης: «H ελληνική οικονομία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει αναγνωριστεί από τις αγορές»

Για την νέα εικόνα της Ελλάδας και την συνεχή άνοδο της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης των κεφαλαιαγορών μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, υπογράμμισαν την ανάγκη να κινητοποιηθούν κεφάλαια για επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση συμβάλλοντας κατ` επέκταση και στη βελτίωση της ζωής των Ελλήνων αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών. Είναι σημαντικό συνέδριο για τη χώρα καθώς στην Αθήνα παραβρίσκονται σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού τομέα.

«H ελληνική οικονομία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει αναγνωριστεί από τις αγορές» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θετικά σημάδια της οικονομίας μιλώντας για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και τα θετικά σημάδια που καταγράφονται για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Έξι δράσεις για την ενίσχυση της εγχώριας κεφαλαιαγοράς και ένταση της προσπάθειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής κεφαλαιαγοράς εξήγγειλε ο στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Κωστής Χατζηδάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *