Κυρ. Μητσοτάκης: Στο Συντονιστικό Κέντρο καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια – Ευπρόσδεκτος όποιος πολιτικός αρχηγός θέλει

«Όσοι βρίσκονται στο Συντονιστικό Κέντρο καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις πυρκαγιές που μαίνονται τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας, στην ομιλία του στην Βουλή κατά την διάρκεια της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την άρση των περιορισμών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.


«Ο σωστός συντονισμός που έχουμε πετύχει είναι κατάκτηση για τη χώρα», είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε:

«Όποιος πολιτικός αρχηγός θέλει να βρεθεί στο Συντονιστικό Κέντρο την ώρα που αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη φωτιά, είναι ευπρόσδεκτος».

«Δεν είναι εύκολο να εκκενώσεις 3.000 ανθρώπους από την θάλασσα», τόνισε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην φωτιά της Ρόδου.

Μητσοτάκης: «Σε απόλυτη προτεραιότητα τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας» – Τα μέτρα της κυβέρνησης στην μάχη με τις πυρκαγιές

«Το 2019 αναλάβαμε τη δέσμευση να θέσουμε τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας σε απόλυτη προτεραιότητα. Τη δέσμευση αυτήν την υλοποιήσαμε. Προφανώς, όμως πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Οφείλουμε να χτίσουμε πάνω σε όσα πετύχαμε», αναφέρει ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία παραθέτονται και εικόνες με τα μέτρα της κυβέρνησης κατά των πυρκαγιών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *