Κυρ. Μητσοτάκης: Με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί την Πέμπτη στο Νταβός

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πέμπτη στο περιθώριο του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Νταβός, όπως ανέφερε στην ενημέρωση των ανταποκριτών στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ερίκ Μαμέρ.


Επίσης, μεταξύ άλλων, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ, τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, και τον Σέρβο Πρόεδρο, Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες στο Νταβός, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Νταβός, θα συμμετάσχει ακόμα σε δημόσιες συζητήσεις για την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο και τον ρόλο της ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας σε μια συγκυρία αβεβαιότητας και ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *