«Κουβέντες του αέρα τα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου Ανάκαμψης» λέει στον Σχοινά «καρφώνοντας» ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης

Η ενεργειακή κρίση, το Ταμείο Ανάκαμψης και το μεταναστευτικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα ωφέλη της ελληνικής κοινωνίας από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλλιεργεί στον κόσμο κάλπικες προσδοκίες.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή των εκταμιεύσεων έχοντας υποβάλλει ένα συνεκτικό σχέδιο τα οφέλη του οποίου αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο τρόπος αναθεώρησης του Ταμείου Ανάκαμψης είναι καθορισμένος από την ιδρυτική πράξη του ίδιου του ταμείου. Κουβέντες του αέρα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου με ένα νόμο και με ένα άρθρο καλό είναι να μην ακούγονται διότι ακόμα μια φορά παραπλανούν την ελληνική κοινή γνώμη και δημιουργούν προσδοκίες οι οποίες είναι παντελώς ανυπόστατες» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *