Κεφαλογιάννη στο συνέδριο της ΝΔ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέταξε τη χώρα και την έκανε πάλι πρωταγωνίστρια

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρέμβασή της στο συνέδριο, αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική στον τουρισμό. Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ένας ώριμος τουριστικός προορισμός με πολύ μεγάλο αριθμό αφίξεων, και σημείωσε ότι ο κεντρικός στόχος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος. Παράλληλα η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε με έμφαση ότι στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής στον τουρισμό είναι η ανθεκτικότητα και η βιωσιμότητα των προορισμών. Έκανε επίσης μια αναδρομή στην ιστορία της ΝΔ και αναφέρθηκε στον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος ήταν ιδρυτικό στέλεχος της ΝΔ το 1974. Είπε ακόμη, ότι η ΝΔ πρωταγωνιστεί επί 50 χρόνια στην Ελλάδα και προσέφερε πολλά σε όλους τους τομείς.


«Από το 2019 η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέταξαν τη χώρα και την έκαναν πάλι πρωταγωνίστρια» είπε η κ. Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα με ισχυρές και βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Κατέληξε λέγοντας ότι τα στελέχη της ΝΔ δίνουν τον αγώνα τους με ανιδιοτέλεια και δίνουν μάχης για τον άνθρωπο και τις ανάγκες, ενώ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να δώσουν άλλη μια φορά τη μάχη για τις ευρωεκλογές.

Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης στην παρέμβασή του έκανε ιστορική αναδρομή στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε μεταξύ άλλων τη συνεισφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην κάθαρση του δημόσιου βίου, ενώ προσέθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη σε πολύ δύσκολες εποχές. Είπε ότι ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός με τις προτάσεις του στην ΕΕ αναβάθμισε το κύρος της χώρας, ενώ δήλωσε υπερήφανος που υπηρετεί αυτή την παράταξη από μικρό παιδί. Χαρακτήρισε το συνέδριο αφετηρία για νέες νίκες για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, «με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *