Κατέθεσε τη μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού ο Τ. Θεοδωρικάκος – «Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα»

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος κατάθεσε μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που αποστρατεύτηκε κατά τις τελευταίες κρίσεις στο Σώμα.


Ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για άθλια σκευωρία και ψέμματα. «Η σκευωρία κατέρρευσε από τους ελέγχους. Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου. Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντα αξιωματικού για την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες εις βάρος μου…Θα τους πάω μέχρι τέλους. Με την τιμή και την υπόληψη του γιου και της οικογένειας μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίζει. Αποκαλύφθηκαν όλα και θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται από πίσω», είπε ο υπουργός.

«Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν. Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά. Αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Αυτός όμως στην κατάθεσή του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν με αναφέρει. Άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς», συνέχισε ο κ. Θεοδωρικάκος


«Τους σκευωρούς θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν παίζει κανείς με την υπόληψη της οικογένειάς μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.


Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός είχε προαναγγείλει πως θα μεταβεί σήμερα στον Άρειο Πάγο. «Φεύγοντας από εδώ, θα πάω στο υπουργείο και στις 11 πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον απόστρατο αξιωματικό για τη συκοφαντία του» είχε πει νωρίτερα ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Σε διάψευση του δημοσιεύματος προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αστυνομικοί από τη φρουρά του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, επιχείρησαν να αρπάξουν τη δικογραφία που αφορούσε την υπόθεση του γιου του, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρονται αστυνομικοί που υπηρετούν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να “εισέβαλαν” στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να υφαρπάξουν σχηματιζόμενη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία εν αποστρατεία Αξιωματικού, δεν ευσταθούν και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *