Κασσελάκης στα Γιάννινα: Θα έχω ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά για όλα τα στελέχη του κόμματος – Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν κερδίσω, θα έχω για όλα τα στελέχη του κόμματος ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όπου μπορώ», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης από τα Ιωάννινα.


Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του κόμματος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, συναντώντας μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία. Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *