Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στον στρατό, να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης»

Στην τελευταία του συνέντευξη πριν παρουσιαστεί στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ενώ πρότεινε να… ξαναβαφτίσουν τις τουαλέτες, τις λεγόμενες «Καλλιόπες» στον στρατό.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όταν ρωτήθηκε για τη γνωστή αγγαρεία στον στρατό με τον καθαρισμό της «Καλλιόπης», της τουαλέτας δηλαδή, απάντησε ότι το βρίσκει κάπως σεξιστικό και πρότεινε να αλλάξει όνομα. «Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη». Να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω», είπε.

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές, είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος και αποκάλυψε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Απαντώντας σε ερώτημα γιατί ο σύζυγος του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, εξήγησε ότι είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ για να δει την οικογένεια του.

Επίσης, είπε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στην Θήβα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *