Καυστικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για την αποχώρηση της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25: «Τα Αριστερά κόμματα οδηγούνται στον Ολοκληρωτισμό»

 

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Aσφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε με τον δικό του καυστικό και εύστοχο τρόπο την αποχώρηση της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ 25.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε για το θέμα της αποχώρησης της Σοφίας Σακοράφα σε ποστ που έκανε:

«Από την ανάρτηση της κας Σακοράφα αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι: α) όλα τελικά τα Αριστερά κόμματα οδηγούνται στον Ολοκληρωτισμό.

Εδώ την διαγραφούν για μία βράβευση του ΣΕΓΑΣ (του οποίου προεδρεύει) και για μία χειραψία σε ένα γήπεδο που πάλι πήγε ως Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Μιλάμε για γελοιότητες αλλά η ίδια ευθύνεται που δεν είχε καταλάβει που είχε πάει.

Β) ότι δεν της το είπαν κατά πρόσωπο αλλά…αφού έφυγε….εδώ ισχύει το Σωκρατικό: «εν τη απουσία μου επιτρέπω και να με δείρει»…μιλάμε για «γενναίους» που θα τα βάλουν με τους Ολιγάρχες κλπ αλλά στην επικεφαλής του Επικρατείας τους δεν είχαν το θάρρος να της ζητήσουν τον λόγο και να ακούσουν τις εξηγήσεις της….κωμωδία.


Υγ. Οφείλω να αναγνωρίσω πάντως ότι ως Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου πάντοτε η κα Σακοράφα διηύθυνε την συζήτηση ακριβοδίκαια και τηρώντας κατά γράμμα τον Κανονισμό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *