Καυστικό σχόλιο Άδωνι Γεωργιάδη για τις αποδοκιμασίες κατά Φλωρίδη, Βαρτζόπουλου από υγειονομικούς: «Κωμωδία – Ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα απογευματινά χειρουργεία, αλλά ξεκινούσαν μετά τη λήξη του ωραρίου τους»

 

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με καυστικό, αλλά και εύστοχο τρόπο τις αποδοκιμασίες που άκουσαν από υγειονομικούς ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε εκδήλωση για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης κατά της βίας σε ιατρούς και υγειονομικούς που έγινε στο Παπαγεωργίου.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα social media μίλησε για «κωμωδία» και εξήγησε το σκεπτικό του, καθώς τόνισε ότι οι υγειονομικοί ήθελαν «να διαμαρτυρηθούν για τα απογευματινά χειρουργεία, αλλά αυτά ξεκινούσαν στις 16:00, δηλαδή μετά την λήξη του ωραρίου τους» και όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας: «αντί να περιμένουν εμάς, πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν σε άσχετη εκδήλωση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και μετά σχόλασαν».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Αυτό που έγινε σήμερα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» είναι για κωμωδία. Ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα απογευματινά χειρουργεία, αλλά αυτά ξεκινούσαν στις 16:00, δηλ μετά την λήξη του ωραρίου τους. Έτσι αντί να περιμένουν εμάς, πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν σε άσχετη εκδήλωση με την Υπουργό Δικαιοσύνης.

Μετά σχόλασαν και εμείς χωρίς διαμαρτυρίες ξεκινήσαμε τα χειρουργεία….κοινώς «επανάσταση» και «αγώνες» στην Ελλάδα μόνον εντός ωραρίου παρακαλώ…


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *