Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες Θεσσαλίας: Πολλά από τα αιτήματα είναι δίκαια – Τι είπε για αγροτικό πετρέλαιο και αποζημιώσεις

Μετά την συνάντησή του με τους θεσμικούς φορείς της Θεσσαλίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντά αυτή την ώρα εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτροφών στο Μέγαρο Μαξίμου.


Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνάντησή του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι αγροτικές κινητοποιήσεις καθόλη τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, ήταν κατά κανόνα κόσμιες».

«Ως επί το πλείστον, συμφωνούμε ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Αντιλαμβάνομαι ότι στο μεσοδιάστημα από την προηγούμενή μας συνάντηση έχει προχωρήσει η συζήτηση στην οποία λαμβάνουμε υπόψη και τις απόψεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, σχετικά με την επιστροφή του ΕΦΚ, για το αγροτικό πετρέλαιο. (…) Η επιστροφή να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη και αποτελεσματική», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε όλα όσα αφορούν τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία Daniel. Πριν από λίγο είχαμε και μία πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Θεσσαλίας σχετικά με τα σημαντικά έργα υποδομής και αποκατάστασης που πρέπει να γίνουν στην περιοχή», εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *