Κ. Μητσοτάκης: Η ατζέντα και οι επαφές στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του Νταβός #Μητσοτάκης

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει σήμερα το βράδυ για το Νταβός της Ελβετίας, όπου θα συμμετέχει στις εργασίες του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ.


Την Πέμπτη και την Παρασκευή συναντήσεις με κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες- ανώτατα στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται σε τομείς τεχνολογίας και ενέργειας, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ενώ θα συμμετάσχει ακόμη σε δημόσιες συζητήσεις για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο και τον ρόλο της ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας σε μια συγκυρία αβεβαιότητας και ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Μεταξύ άλλων, την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει σε πάνελ για την Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ, στο οποίο θα λάβει μέρος και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον αρχισυντάκτη του γνωστού περιοδικού για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας Foreign Policy, κ. Ravi Agrawal.
Aναμένεται επίσης να παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN και το Bloomberg.

 

ΠΗΓΗ ertnews.gr


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *